Kwizut Logo
Kwizut Logo

Kwizuitleg

Op zondag 29 december vindt alweer de tiende editie van Kwizut plaats. Het is de bedoeling dat je zelf een team samenstelt en een eigen locatie regelt waar de kwiz gemaakt gaat worden. De kwiz is goed te maken met een team van 10 personen, het team mag uit zoveel personen bestaan als je maar wilt. Ook iedereen buiten Beek en Donk mag deelnemen. Heb je een team samengesteld dan dien je dit team aan te melden via www.kwizut.nl.

 

Elk team moet een unieke teamnaam opgeven en een contactpersoon. Deelnemen aan de kwiz kost per team 10,00 euro. Dit bedrag dien je direct met iDeal over te maken. Na ontvangst van de betaling is je inschrijving pas definitief. Hierover wordt je t.z.t. dan ook geïnformeerd en krijgt jullie team een teamnummer toegewezen.

 

Op donderdag 29 december om 18.30 uur begint de start bij D’n Ekker in Beek en Donk waarna je de kwiz na een (aantal) opdracht(en) mee krijgt. Het is de bedoeling dat je zelf met je team op zoek gaat naar een locatie om de quiz te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook bij sportverenigingen, cafés, gemeenschappelijke ruimtes, etc. Tijdens de kwiz mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, buren, vrienden, etcetera.

 

De kwiz bestaat uit ongeveer 125 vragen waarvan zo’n 30 à 40 procent over Beek en Donk gaat. Het kwizboek staat vol theorie- en praktijkvragen. Daarnaast bevat de kwiz ook een geheime opdracht. Het team vaardigt een teamlid af voor de geheime vraag naar een nader te bepalen locatie.

 

Tot 22.30 uur heb je de tijd om de quiz te maken. Het spel kent de regel dat één categorie weggestreept dient te worden. Het team mag zelf bepalen welke categorie er weggestreept wordt. Zet deze “joker” slim in, want de punten van deze categorie tellen niet mee!

 

Dan wordt het wachten geblazen tot 14 januari 2023. Op deze avond wordt op een spannende, maar vooral gezellige manier het slimste team van Beek en Donk bekendgemaakt.
Het winnende team krijgt de eer om zich een jaar lang de slimste van Beek en Donk te mogen noemen!! Kortom: naast de kwizavond ook een hartstikke leuke, verrassende feestavond!

 

Voor vragen kunt U mailen naar info@kwizut.nl.


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design