Kwizut Logo
Kwizut Logo

Inschrijven voor achtste editie Kwizut!

 

Beek en Donk – Op zaterdag 29 december 2018 wordt alweer de achtste editie van Kwizut gehouden. Zoals ieder jaar wordt er gestreden om de titel ‘de slimste van Beek en Donk’. Ook dit jaar belooft de organisatie er weer een grandioze editie van te maken!

 

Inschrijven tijdens kermis Beek en Donk
Afgelopen jaar deden er maar liefst 98 teams mee. Ook dit jaar hoopt Kwizut weer massaal op jullie inschrijvingen voor onze kwis. De inschrijving start vanaf zondag 9 september op maandag 10 september middernacht via onze website www.kwizut.nl. Bij inschrijving dient ieder team een contactpersoon/teamcaptain op te geven. Deelname kost €18,00 per team.

 

Snel inschrijven levert je voordeel op
Dit jaar is er wederom een tip te verdienen als jouw team snel wordt ingeschreven tussen 00.00 en 00.15 uur op 10 september. Ook de Facebookpagina’s van afgelopen jaar zullen weer worden gebruikt!

 

Categorieën
Vanaf donderdag 26 september wordt iedere week 1 categorie bekend gemaakt op de website van Kwizut, Facebookpagina en in DeMooiLaarbeekKrant.

 

Helpende handjes
Deze editie zijn er twee verenigingen die Kwizut helpen tijdens de kwiz- en feestavond. Dit jaar is het de beurt aan de Zwemvereniging Beek en Donk en volleybalvereniging Bedovo Beek en Donk om op 29 december 2018 en op 12 januari 2019 tijdens de feestavond Kwizut te ondersteunen.

 

Voor meer informatie kan gemaild worden naar info@kwizut.nl.

 

INSCHRIJVEN


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design