Kwizut Logo
Kwizut Logo

Inschrijving Kwizut 2017 van start

Nog een aantal dagen te gaan en dan is het zover! Er wordt vernomen dat er al een aantal teams al volop bezig zijn met de voorbereiding van Kwizut, om een verbetering ten opzichte van vorig jaar te kunnen realiseren. Een tipje van de sluier, snelle inschrijvers kunnen dit jaar meteen na inschrijving met een opdracht aan de slag, waarmee ze voordeel kunnen winnen tijdens de Kwiz!

 

Traditiegetrouw start de inschrijving van Kwizut van kermiszondag op kermismaandag, 11 september vanaf 0.00 uur. De vroege vogels die zich inschrijven in de nacht tussen 0.00 en 0.17 uur worden dit jaar beloond met een voordeel in de kwizbox.

 

Betaling met iDeal
Inschrijving verloopt dit jaar wederom via onze website www.kwizut.nl. Na inschrijving wordt u direct doorgelinkt voor de verdere afhandeling van de inschrijving, welke middels iDeal voldaan dient te worden. De kosten dit jaar bedragen per team €17,00 + €0,50 voor de iDeal transactie. U ontvangt direct na inschrijving een mail met daarin verdere informatie over de kwiz en de eerste opdracht. Hiermee begint Kwizut 2017 dit jaar dus meteen op 11 september! Let op bij inschrijving wordt gevraagd naar een teamleider. Deze blijft vanaf inschrijving tot einde kwiz ook de vaste teamleider!

 

Gedurende de voorbereidende berichten wij u via De MooiLaarbeekKrant, mail en social media. We beloven u wederom een zeer variërende, grappige kwiz met veel hersenbrekers en opdrachten. Alle leeftijdscategorieën en doelgroepen komen wederom aan bod. Veel succes en plezier gewenst en wij zijn wederom benieuwd naar ‘Het slimste team van Beek en Donk’.


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design