Kwizut Logo
Kwizut Logo

Inschrijving Kwizut 2019

Nog een paar dagen en dan is het zover; De inschrijving van Kwizut 2019 gaat van start. In 2018 hebben we een uitdagende maar zeker ook zeer afwisselende Kwiz gemaakt, geënt op Beek en Donk en goed behapbaar voor zowel grotere als kleinere groepen. De vele positieve reacties hierop hebben ons doen besluiten om deze ingeslagen weg voort te zetten.

 

Traditiegetrouw start de inschrijving op Beek en Donk kermiszondag (van zondag op maandag) 9 september vanaf 0.00 uur. Vroege vogels die zich inschrijven in die nacht tussen 0.00 uur en 0.15 uur worden uiteraard weer beloond.

 

Ook dit jaar willen we een aantrekkelijke kwiz maken. Een mooie Kwiz, uitdagend voor grote(re) maar zeker ook kleinere groepen. Een kwiz die kennis van Beek en Donk en uiteraard weer om jullie creativiteit vraagt. Kortom, een kwiz die zorgt voor een leuke avond samen met vrienden, familie en dorpsgenoten.

 

De inschrijving verloopt via onze site www.kwizut.nl/inschrijven. Na inschrijving wordt u direct doorgelinkt voor de verdere afhandeling van de inschrijving. De betaling (€ 19,50 per team) gaat via Ideal. Het begin voor Kwizut 2019 is dan gemaakt!

 

Deelname aan Kwizut 2019 geeft u uiteraard ook toegang tot de geweldige feestavond die gepland staat op 11 januari 2020.

 

Gedurende de voorbereidende periode berichten wij u via de Mooilaarbeekkrant, e-mail en social media.

 

Graag tot snel!

 

Organisatie Kwizut


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design