Kwizut Logo
Kwizut Logo

Kwizut maakt zich op voor 7e editie

Beek en Donk – De zevende editie van Kwizut wordt gehouden op vrijdag 29 december. Zoals ieder jaar wordt er gestreden om de titel ‘de slimste van Beek en Donk’. Ook dit jaar belooft de organisatie er weer een grandioze editie van te maken!

Inschrijven tijdens kermis Beek en Donk
Afgelopen jaar deden maar liefst 113 teams mee. Ook dit jaar hoopt Kwizut weer massaal op jullie inschrijvingen voor deze kwis. De inschrijving start vanaf zondag 10 september op maandag 11 september middernacht via de website www.kwizut.nl. Bij inschrijving dient ieder team een contactpersoon/teamcaptain op te geven. Deelname kost €17,00 per team. Tevens krijgt ieder team meteen na inschrijving een bevestigingsmail met een opdracht die jullie tijdens de kwis verder kan helpen! Verdere informatie hierover is te vinden in de bevestigingsmail van de inschrijving.

Snel inschrijven heeft voordelen
Ook dit jaar geeft snel inschrijven tussen 00.00 en 00.10 uur op 11 september voordelen. Hierover maakt de organisatie over 2 weken meer bekend.

Categorieën
Vanaf donderdag 28 september wordt er iedere week één categorie bekend gemaakt op hun website, Facebookpagina en in DeMooiLaarbeekKrant.

Helpende handjes
Net als voorgaande jaren is er een vereniging die Kwizut helpt tijdens de kwiz- en feestavond. Dit jaar is het de beurt aan de Scouting van Beek en Donk om op 29 december en op 13 januari tijdens de feestavond Kwizut te ondersteunen.

Voor meer informatie en of vragen kan gemaild worden naar info@kwizut.nl.


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design