Kwizut Logo
Kwizut Logo

Meld ook jouw team aan voor Kwizut

Beek en Donk – Vorige week zondag begon de inschrijving van Kwizut Beek en Donk en er is massaal ingeschreven. Inmiddels staat de teller al op 77 teams die mee gaan strijden voor de titel ‘Slimste van Beek en Donk’!

 

Facebook opdracht
Na het inschrijven kregen de teamleiders meteen een leuke opdracht mee, namelijk maak een Facebook pagina aan voor jouw team, waar je tijdens de kwiz profijt van kunt hebben. Inmiddels hebben wij als organisatie al vele creatieve en leuke pagina’s ontdekt van een groot aantal teams. Aankomende week willen wij deze op de nieuwe website van kwizut gaan verwerken achter de teamnamen, zodat iedereen de pagina’s van andere teams makkelijk kan gaan vinden.

 

Deze opdracht gaan wij beoordelen op 29 december 2017 om alle teams, dus ook die later inschrijven, de mogelijkheid te geven om een pagina op te starten. De beoordeling staat verder los van de Kwiz en wordt op de feestavond beloond.

 

Nog niet ingeschreven?
Hebben jullie je nog niet aangemeld of wil je een nieuw team starten? Dan heb je tot en met 6 december om jouw team aan te melden via
www.kwizut.nl/inschrijven. Na het inschrijven wordt ook jij geïnformeerd over de opdracht die hierboven is beschreven.

 

Bekendmaking categorieën
Vanaf aankomende week maken wij weer iedere week een categorie bekend in de MooiLaarbeekKrant. Houd de krant dus goed in de gaten!


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design