Kwizut Logo
Kwizut Logo

Ophalen bandjes en voorverkoop consumptiebonnen

Allereerst heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en enthousiasme tijdens Kwizut 2019. We hebben er ontzettend van genoten en we hopen dat jullie ook allemaal een fantastische, leuke en gezellige avond hebben gehad. Wij wensen jullie een geweldig mooi en gezond 2020.

 

Feestavond
De feestavond en de prijsuitreiking van Kwizut 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 11 januari 2020. Om 19.00 uur gaat de zaal open en vanaf 19.30 uur start het programma.

 

Bandjes ophalen
Op donderdag 9 januari 2020 kan ieder team tussen 19.30 uur en 21.00 uur de toegangsbandjes (voor de deelnemers) voor de feestavond ophalen bij Café Zaal van de Burgt. De bandjes kosten 2 euro per stuk (zoals aangegeven is de garderobe gratis die avond). Er zijn twee soorten polsbandjes: 18+ bandjes waarmee je toegang krijgt tot de feestavond en alcohol houdende drank kunt bestellen aan de bar. En er zijn speciale bandjes voor de gasten jonger dan 18 jaar. Met dit bandje krijg je toegang tot de feestavond maar kun je geen alcoholhoudende drank bestellen.

 

Voorverkoop bonnen
Behalve dat je op 9 januari de polsbandjes dient op te halen, kan ook iedereen deze avond alvast consumptiebonnen kopen. De consumptiebonnen zijn in de voorverkoop te verkrijgen voor € 2,25 euro per stuk en worden per 10 stuks verkocht. Op de feestavond zelf zijn de bonnen ook te verkrijgen voor € 2,25 euro per stuk.

 

Wij verzoeken jullie zoveel mogelijk middels PIN te betalen. 

Let op: Graag ontvangen wij één afvaardiging van jullie team op 9 januari (voor de bandjes).

We zien jullie graag allemaal op 11 januari 2020 bij onze feestavond!


© Stichting Kwizut - Algemene voorwaarden en spelregels
Website gemaakt door: Co Verhoeven Media & Design